COVID-19 PCR Swab test in Rijssen-Holten, beschikbaar op afspraak. Uitslag in 12-24 uur. PCR Coronatest Incl. reisverklaring €139

Reizen? PCR Test Rijssen-Holten met Reiscertificaat verplicht!

Disclaimer: Het aantal Coronavirus besmettingen in Rijssen-Holten en wereldwijd is erg hoog. Gezondheidsorganisaties waarschuwen dat reizen de kans op het krijgen en verspreiden van het virus vergroot. Thuisblijven is de beste manier om besmetting tegen te gaan. Hieronder vindt u informatie over wat u moet weten als u toch van plan bent te reizen.

Coronatest met Reisverklaring in Rijssen-Holten

Voor vliegen naar het buitenland moet u een PCR coronatest in Rijssen-Holten doen. Dit kan niet bij het GGD Rijssen-Holten, aangezien het GGD alleen Test bij klachten.

Er zijn 2 verschillende Coronatesten geschikt voor reizen: Coronasneltest en de PCR Test in Rijssen-Holten, omdat de sneltest wordt gezien minder betrouwbaar vereisen de meeste landen een PCR Test.

Het is belangrijk dat u bij de uitslag van de coronatest een officieel Reiscertificaat ontvangt. Dit reisdocument is 72 uur geldig sinds het moment van afname. Aangezien het bij een normale PCR Test, gemiddeld 24 tot 36uur duurt tot u uitslag heeft moet u het testmoment goed timen.

Er zijn ook organisaties die zogenaamde PCR spoedtesten aanbieden. Dit is dezelfde test, maar dan heeft u het testresultaat vaak nog dezelfde dag.

Deze spoed PCR test is beschikbaar in: Rijssen, Snel PCR test Holten

Snelle COVID PCR Test (spoedtest)

Korte feiten:

  • Doel: aantonen infectie SARS-CoV-2
  • Methode: Swab
  • Resultaat: ±12uur
  • Test type: PCR
  • Prijs: €139,-
  • Goedkeuringen: RIVM/RKI gevalideerd, ISO 15189 geaccrediteerd

De COVID-19 PCR SpoedTest spoort genetisch materiaal op van het SARS-CoV-2 virus. Dit wordt gedaan met behulp van een laboratoriumtechniek die polymerasekettingreactie (PCR) wordt genoemd, afgekort PCR Test.

Voor de test zal een zorgmedewerker op locatie testmateriaal afnemen. Dit testmateriaal wordt afgenomen middels een zogenaamde neusswab. Een Neusswab is een speciaal wattenstaafje die pijnloos vloeistof uit de neus kan afnemen.

Nadat uw testmateriaal is onderzocht in het gecertificeerde lab, ontvangt u digitaal de uitslag. Wanneer de uitslag negatief is, ontvangt u ook het reiscertificaat, deze is internationaal geldig.

Wat kunt u verwachten van de test?

De PCR Swab Test wordt afgenomen op de spoedtest locatie “Rijssen-Holten” door een getraind zorgmedewerker uit de regio Rijssen, testlocatie Holten. De resultaten tonen in 12 uur aan of de patiënt positief is met een COVID-19 infectie.

Hoe wordt de test afgenomen?

Deze PCR test maakt gebruik van een neusswab om slijm te verzamelen en te bepalen of het COVID-19 virus aanwezig is. Deze PCR corona test neemt slechts 5 minuten in beslag en is uiterst nauwkeurig als u een positief of negatief resultaat hebt. De PCR corona-test kan niet bepalen of u het coronavirus in het verleden hebt gehad en hersteld bent, maar is zeer nuttig voor mensen die binnen een dag moeten weten of ze momenteel met het virus besmet zijn.

Wat kost een PCR / Sneltest in Rijssen-Holten?

Prijs in Rijssen-Holten voor PCR Test met Reiscertificaat voor: Kosovo, Thailand, Montenegro, Niger, Kiribati, Tuvalu, Oezbekistan, Portugal, Sierra Leone, Maldiven, Haïti, Madagaskar, Oekraïne

De kosten van de door RIVM goedgekeurde testen zijn 69 euro voor een sneltest, 139 euro voor een PCR Test. Coronatesten zijn door de Nederlandse overheid vrijgesteld van BTW. De testen worden standaard geleverd met een Non COVID reisverklaring.

Werkgebied van testlocatie Rijssen-Holten

  • Rijssen
  • testlocatie Holten
Snelle PCR-test met Reisdocument
☝Vandaag uw PCR-test met 15% korting☝