Puppycursus Groene Hart Kampen – Hoe train je een puppy?

Hoe train je een puppy in de regio van Groene Hart Kampen?

De nummer 1 puppycursus van Nederland Kampen!

Puppycursus volgen in de omtrek van Overijssel Kampen Groene Hart

Gehoorzaamheid van honden is cruciaal voor een gelukkige relatie tussen huisdier en eigenaar. Als je een paar basistrainingen voor puppytraining leert, ben je goed op weg om je puppy met succes te trainen.

Puppy trainingsscholen KampenGroene Hart

Motiveer je puppy!

Zodra je je puppy naar huis brengt, sta je in zijn gedachteframe. Honden zijn roedeldieren en volgen graag een leider. Als u zich zo gedraagt, wordt de grootste motivatie van uw puppy u gelukkig.

Houd het consistent

De enige manier die uw puppy ooit zal leren, is of er een duidelijk en consistent verband is tussen de acties van uw puppy en uw reactie.

Als je puppy iets goed doet, beloon hem en prijs hem enthousiast. Als hij iets verkeerd doet, maak dan duidelijk dat je niet gelukkig bent of negeer hem.

Als u bijvoorbeeld niet wilt dat uw puppy op het meubilair staat, zegt u ‘Nee’ hard en begeleidt u hem elke keer als hij omhoog klimt. Loof hem dan elke keer als hij op de grond komt.

Als je niet consistent bent, zal je puppy dat ook zijn.

Hoe behandel je je puppy?

Er zijn geen gratis ritten als het gaat om lekkernijen. Laat je puppy ze allemaal verdienen.

Je kunt het beste voorkomen dat je puppyvoer elke keer als beloning uitdeelt. Begin geleidelijk aan de traktatie te vervangen door lof. Als je puppy eenmaal een commando heeft geleerd, geef je de traktatie om de andere tijd, dan elke derde keer, en roer je altijd enthousiast. Al snel zal je puppy werken voor lof en een enkele keer traktatie.

Fouten corrigeren in Groene HartKampen

Honden zijn niet brutaal. Als je puppy iets verkeerd doet, kreeg hij waarschijnlijk het idee dat het goed was. Je moet je puppy het anders leren.

Ten eerste, betrap hem op heterdaad. Honden kunnen een straf niet koppelen aan uren of zelfs enkele minuten geleden. Sla je puppy nooit. Als je ziet dat je puppy iets verkeerd doet, zeg je ‘Nee’ met een scherpe toon. Wanneer je pup stopt, prijs hem en geef hem iets anders te doen zoals ‘Zitten’ of ‘Kom’. Loof hem met overvloed voor u reageert.

Onthoud dat puppytraining in Groene Hart niet hard hoeft te zijn. Met zoveel verschillende trainingsmethoden beschikbaar, kies er een die het beste bij u en uw puppy past. Als het niet werkt, probeer gewoon een andere.

De nummer 1 puppycursus van Nederland Groene Hart Kampen!

Puppycursus volgen in de buurt van Overijssel Kampen Groene Hart

 

Overzicht puppycursus in Groene Hart Overijssel:

> Route Beschrijving

Puppycursus Stadskwartier Amersfoort - Hoe train je een puppy?
Puppycursus Sportpark Zielhorst Amersfoort - Hoe train je een puppy?
Puppycursus Sprengenberg Amersfoort - Hoe train je een puppy?
Puppycursus Snouckaertlaan Amersfoort - Hoe train je een puppy?
Puppycursus Stadhuisplein Amersfoort - Hoe train je een puppy?

Puppytraining Groene Hart Kampen Overijssel

Puppy-training Groene Hart Kampen Overijssel
5882 Route 64

{county}, {state} ({stateshort})

Email: puppycursus-Groene Hart@kaartnederland.nl