Puppycursus Bannink Deventer – Hoe train je een puppy?

Hoe train je een puppy in de omgeving Bannink Deventer?

De nummer 1 puppycursus van Nederland Deventer!

Puppycursus volgen lokatie Overijssel Deventer Bannink

Gehoorzaamheid van honden is cruciaal voor een gelukkige relatie tussen huisdier en eigenaar. Als je een paar basistrainingen voor puppytraining leert, ben je goed op weg om je puppy met succes te trainen.

Puppy trainingsscholen DeventerBannink

Motiveer je puppy!

Zodra je je puppy naar huis brengt, sta je in zijn gedachteframe. Honden zijn roedeldieren en volgen graag een leider. Als u zich zo gedraagt, wordt de grootste motivatie van uw puppy u gelukkig.

Houd het consistent

De enige manier die uw puppy ooit zal leren, is of er een duidelijk en consistent verband is tussen de acties van uw puppy en uw reactie.

Als je puppy iets goed doet, beloon hem en prijs hem enthousiast. Als hij iets verkeerd doet, maak dan duidelijk dat je niet gelukkig bent of negeer hem.

Als u bijvoorbeeld niet wilt dat uw puppy op het meubilair staat, zegt u ‘Nee’ hard en begeleidt u hem elke keer als hij omhoog klimt. Loof hem dan elke keer als hij op de grond komt.

Als je niet consistent bent, zal je puppy dat ook zijn.

Hoe behandel je je puppy?

Er zijn geen gratis ritten als het gaat om lekkernijen. Laat je puppy ze allemaal verdienen.

Je kunt het beste voorkomen dat je puppyvoer elke keer als beloning uitdeelt. Begin geleidelijk aan de traktatie te vervangen door lof. Als je puppy eenmaal een commando heeft geleerd, geef je de traktatie om de andere tijd, dan elke derde keer, en roer je altijd enthousiast. Al snel zal je puppy werken voor lof en een enkele keer traktatie.

Fouten corrigeren in BanninkDeventer

Honden zijn niet brutaal. Als je puppy iets verkeerd doet, kreeg hij waarschijnlijk het idee dat het goed was. Je moet je puppy het anders leren.

Ten eerste, betrap hem op heterdaad. Honden kunnen een straf niet koppelen aan uren of zelfs enkele minuten geleden. Sla je puppy nooit. Als je ziet dat je puppy iets verkeerd doet, zeg je ‘Nee’ met een scherpe toon. Wanneer je pup stopt, prijs hem en geef hem iets anders te doen zoals ‘Zitten’ of ‘Kom’. Loof hem met overvloed voor u reageert.

Onthoud dat puppytraining in Bannink niet hard hoeft te zijn. Met zoveel verschillende trainingsmethoden beschikbaar, kies er een die het beste bij u en uw puppy past. Als het niet werkt, probeer gewoon een andere.

De nummer 1 puppytraining van Nederland Bannink Deventer!

Puppycursus volgen regio van Overijssel Deventer Bannink

 

Overzicht puppy training in Overijssel Bannink:

> Route Beschrijving

Puppycursus Villapark 't Zand Boxmeer - Hoe train je een puppy?
Puppycursus Boxtel Boxtel - Hoe train je een puppy?
Puppycursus Boxtel-Centrum Boxtel - Hoe train je een puppy?
Puppycursus Boxtel-Noord Boxtel - Hoe train je een puppy?
Puppycursus Vortum-Mullem Centrum Boxmeer - Hoe train je een puppy?

Puppytraining Bannink Deventer Overijssel

Puppy Cursus Bannink Deventer Overijssel
1159 North Street

{county}, {state} ({stateshort})

Email: puppycursus-Bannink@kaartnederland.nl